15 Temmuz 2013 Pazartesi

ELİNİZİ UZATIR MISINIZ ?


AR-YILDIZ firmasının başlattığı çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde İç Anadolu Bölgesi temsilcisi olarak seçildim. Firma yetkilisi Ferhan hanım arayıp da projeden bahsedince inanın çok heyecanlandım. Zaten bu anlamda etrafımızda görüp de bildiğimiz insanlara sürekli yardım etmeye çalışıyoruz. Ama bu defa biraz daha büyük ve organizasyona gönüllü olarak katılacak arkadaşlarımdan da aldığım destekle inşallah daha da güzel bir iş çıkaracağız ortaya. Hemen etrafımdaki herkese gerçekten zor durumda olan bir tanıdıkları, bildikleri var mı diye sordum. Sağ olsunlar hepsi önerilerde bulundu, umarım toplayacağımız yardımlar çok fazla olur da birden fazla aileye ulaşabiliriz. Ankara' lı blogger arkadaşlarımdan Ümmühan 'ın yardımıyla gerçekten ciddi anlamda zor durumda olan bir ailede karar kıldık. Baba felçli hatta 15 gün kadar önce tekrar felç geçirip çalışamaz hale gelmiş. Okul çağındaki çocukları okul sonrası çeşitli işlerde çalışarak aileye destek olmaya çalışıyorlar. 

* En küçüğü 1,5 en büyüğü 18 yaşında 6 çocukları var. En büyük iki çocukları, baba felçli olduğu ve çalışamadığı için çalışıp eve destek oluyorlar.
* 8 yaşındaki İlknur ve 15 yaşındaki Serkan okula gidiyorlar. Onların okul ihtiyaçları için yardımlarınızı bekliyoruz ( okul araç gereçleri, defter, kalem, çanta vs. )
* En küçük çocuk 1,5 yaşında İncinaz. ( mama, giysi, oyuncak vs. olabilir )
* Anne Safiye hanıma özellikle sordum kullanılmış  ( temiz ve fazla yıpranmamış olmalı elbette ) giysileri de verebilirsiniz. Özellikle bebeğin sürekli büyüdüğü düşünülürse evinizde çocuğunuzun küçülen eşyalarına talibiz.

Yardımlaşmanın, ihtiyacı olan birilerine umut verebilmenin, hele de minik yürekleri mutlu etmenin anlamına inanıyorsanız hepinizden yardımlarınızı bekliyoruz. Bayramdan birkaç gün öncesine kadar gelen yardımları toplayacağım ve bizzat aileye ileteceğim. Gıda, giysi ya da nakdi olarak iletmek istediğiniz tüm yardımlar için yasbabalik@yahoo.com e-mail adresimden benimle lütfen irtibata geçin. Şimdiden herkese yardımları için teşekkür ederim. 



Hiç yorum yok: