23 Şubat 2011 Çarşamba

Moulinex Fresh Express Az İş Çok Eğlence


Geçtiğimiz haftalarda az çalışıp çok iş çıkarttığımız bir etkinliğe davetliydim. MSA' da gerçekleşen Moulinex Fresh Express oldukça keyifli geçen bir etkinlik oldu. Şefimiz Hakan Şen' in neşesi ve anlatımıyla yine çok hareketli saatler geçirdik. Birçok blogger arkadaşım vardı ve 2 li gruplar halinde çalıştık. Ben ve cicim Betülüm birlikte çalıştık.

 

Elinizin tek hareketiyle dilim dilim dilimleyebilir ve rende yapabilirsiniz Fresh Express ile. Hele mutfakta hanımların en büyük korkularından birinin parmaklarını rendelemek olduğunu düşünürsek hiç de az iş değil bu yaptığı. Akşam işten gelip de salata yapmaya üşenenler için de oldukça pratik.

 


Fresh Express ile eğlenceli dakikalar da işe koyulunca başladı. Her bir ekipten verilen malzemelerle belirlenen tariflerin yapılması istendi. İlk tarifimiz Kabak Mücver. Şarap kadehiyle kesip şekil vermek fikri çok beğenildi, evde de oğluşa böyle yapıcam bundan böyle. Bir de parmaklarımı rendeleme korkum olmayacak elbette.

 


İkinci tarifimiz meyve salatası idi. Bizim evdeki gibi meyve ile arası pek hoş olmayanları belki böyle bir meyve tabağı keyiflendirebilir. Eline elmayı alıp da yemeye üşenen büyük adam bile böyle bir tabağı geri çeviremez bence.

 


Ve günün en hareketli dakikalarına start veren,bizi eğlenceli bir yarışma havasına sokan salata. Öyle bir neşeyle, güle eğlene yapıldı ki bu salata, zaten Fresh Express kullanırken eğlenmek garanti. Beş farklı bıçağıyla ister ince rende, ister kalın rende; isterseniz dilim isterseniz de peynir rendesiyle ufalayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın eğlenmekten vazgeçmeyin.

Fresh Express kesinlikle her mutfakta yer alması gereken bir ürün. Henüz piyasada satışta değil, Mart ayı itibariyle piyasaya çıkacak. Lütfen gidip bir inceleyin, mümkünse kullanımını izleyin ve mutfağınız da müsaitse edinin. Hatta etrafınızda yeni evliler varsa harika bir ev hediyesi seçeneği, benden söylemesi.

Bu keyifli etkinlik için tüm Moulinex yetkililerine, Sn. Zümrüt Tamer' e ve çok değerli şefimiz Hakan Şen' e ve MSA çalışanlarına teşekkürler.

2 yorum:

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Makine mutfağıma girdiğinden beri elimden hiç düşürmüyorum:)))

Ne kadar eğlenceli bir gündü değil mi canım

Çok öptüm seni

canikom dedi ki...

fiyatı ne kadar acaba