28 Şubat 2011 Pazartesi

Hani Bana Honeybana

 Sağlıklı, doğal, katkısız ürünler sunan Türk bal sektörünün lider markası Balparmak, çocukların gelişimlerinde büyük fayda sağlayan mucizevi besin balı, keyifle tüketmeleri için yepyeni '' Honeybana Balparmak Süzme Çam Balı Serisini'' sunuyor.

Winnie the Pooh, Periler Ailesi ve Oyuncak Hikayesi olmak üzere çocukların ilgiyle izledikleri Disney karakterlerinin resimlerini taşıyan yeni seri, çocukların kendileri için sayısız fayda sunan balı, daha çok severek tüketmelerine yardımcı olacak.

1 yaşından büyük çocuklar kilo başına her gün ortalama 1 gr. bal tüketmelidir.

Balın faydalarını uzun uzun yazmama gerek yok zaten, her bir derde devadır bal. Fakat piyasada gerçekten yediklerimizin bal olduğuna inanmak zor oluyor. Altıparmak Gıda 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden firma bünyesinde bulundurduğu Balparmak, Binbirçiçek ve Balkovan markalarıyla sağlıklı,doğal, lezzetli balları sofralarımıza taşıyor.
Çocuklarınıza da mutlaka bal yedirmeye çalışın. Balın faydaları saymakla bitmez. Genelde çocuklar da sever, sevmeyenler varsa da şimdi bu yeni seri ile eminim hayran kalacaklar. Bal tadında sağlıklı günler hepinize.

Hiç yorum yok: